Campinghuisje

Een demontabel campinghuisje kan gerust buiten overwinteren...
Kindertipi en zeshoekig campinghuisje met veranda

Campinghuisje voor luxe kamperen

Een kampeerbungalow, het zeshoekige campinghuisje van Slingerland, wordt in slechts enkele uren opgebouwd. Fundering is niet nodig. Dit super-demontabele model kan zo nodig na het vakantieseizoen compact worden opgeslagen, maar zal in op de meeste campings gewoon buiten overwinteren. Systeembouw hebben wij doorgevoerd in al onze producten. Waar permanente bebouwing niet geoorloofd is, is een demontabel campinghuisje een uitkomst. Op veel recreatieterreinen moet alle verblijfsaccommodatie: caravans, tenten en campinghuisjes 's winters van het terrein verwijderd zijn. Het zeshoekige campinghuisje is in een uur afgebroken en in het voorjaar binnen 3 uur weer opgebouwd.

Zeshoekig, demontabel campinghuisje (24 m² of 32 m²): de kampeerbungalow

Een zeshoekig campinghuisje, de kampeerbungalow, is behaaglijker dan een tent en veel ruimer en toegankelijker dan een caravan. Mede dankzij de vorm is het een echt 'feel-good-huisje', waarin pappa's, mamma's, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, opa's, oma's, stellen en vrijgezellen van eind april tot half oktober heerlijk luxe kunnen kamperen.

Uniek en in harmonie met de natuur!

Rechthoekig, demontabel campinghuisje: het modulehuisje

Met het modulesysteem kan iedereen zijn eigen campinghuisje naar wens samenstellen: met slaapkamers, veranda', grote of kleine ramen, zijvleugel, bedstee, schuurtje enzovoort. De tijdsduur van van montage hangt samen met de complexiteit van het huisje, maar is doorgaans toch binnen 1 dag klaar. Alle demontabele vakantiehuisjes van Slingerland hebben een dak van zeildoek. Echter, een huisje dat permanent mag blijven staan kan evengoed met vast dak uitgevoerd worden.

Andere modellen campinghuisjes

Slingerland ontwerpt naar hartelust. Haast elk jaar komt er een nieuw campinghuisje bij. Voor het volledige aanbod zie home


... campinghuisje op weg naar de stalling
campinghuisje in het bos
campinghuisje met hoekveranda
campinghuisje met 2 zijvleugels
Houten tipi als campinghuisje
Houten tent als campinghuisje
Houten iglo als campinghuisje

Lees meer bij wie zijn wij? Slingerland Kampeerbungalows®:

  • KOMO-keur vacuüm/druk geïmpregneerd hout.
  • Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Campinghuisje.html"
Verhuur
Hulpmiddelen
Persoonlijk