Houten vakantiehuisje

zeshoekig houten vakantiehuisje met veranda

Demontabele houten vakantiehuisjes

Slingerland Kampeerbungalows is gespecialiseerd in demontabele houten vakantiehuisjes. Alle houten huisjes zijn ontworpen als systeembouw product.

De zeshoekige kampeerbungalow wordt uitgevoerd in de standaard maten 24 m² en 32 m². Het is een zeshoekig, houten huisje met een dak van oersterk, lichtdoorlatend zeildoek. Kampeerbungalows zijn super-demontabel en eindeloos flexibel toepasbaar. Ze zijn schakelbaar, veranderbaar, verplaatsbaar en uitstekend verhuurbaar. Een kampeerbungalow biedt een zee van licht en ruimte en is comfortabel in te richten tot een fijne gezinsaccommodatie. Kampeerbungalows kunnen gewoon buiten overwinteren of na het kampeerseizoen compact opgeslagen worden.


Een modulehuisje is een rechthoekig houten vakantiehuisje met flexibele mogelijkheden. Het wordt naar uw wens samengesteld uit verwisselbare elementen. De oppervlaktemaat, het aantal ramen en deuren, scheidingswanden, houten veranda zijn door uzelf te bepalen. Een modulehuisje heeft, net als een kampeerbungalow, eveneens een dak van zeildoek en is dus eenvoudig te demonteren.

Een houten tipi is een houten vakantiehuisje in de vorm van een indianentent. Een optie is een slaapvliering, waarmee het ruimtelijk nadeel van de schuine wanden gecompenseerd wordt. Een houten tipi kan met verschillende soorten buitenbekleding uitgevoerd worden en uitgebreid worden aan alle kanten.

De Houten tent benadert het meest de basale vorm van een tent. Hij kan in meerdere varianten uitgevoerd worden. Het dak is altijd geisoleerd.

Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe modellen.


Lees meer bij wie zijn wij?

Slingerland Kampeerbungalows®:

  • KOMO-keur vacuüm/druk geïmpregneerd hout.
  • Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.


rechthoekig houten vakantiehuisje met grote veranda
Houten vakantiehuisje, model tent
houten vakantiehuisje, model carrousel
houten vakantiehuisje, model paddenstoel
Houten vakantiehuisje, model tipi met zeildoek
Houten vakantiehuisje, model tipi, geheel van hout
Houten vakantiehuisje, model houten iglo
Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Houten_vakantiehuisje.html"
Verhuur
Hulpmiddelen
Persoonlijk