Kampeerbungalows

De kampeerbungalow is een kruising tussen een tent en een bungalow. De kampeerbungalow combineert de eenvoud van kamperen met de luxe van een bungalow. Het huisje is ruim, licht en huiselijk.

De kampeerbungalow: kruising tussen tent en bungalow

Dankzij de zeshoekige vorm biedt de kampeerbungalow een grote en gezellige leefruimte. De twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Het interieur is eenvoudig, maar gezellig, doelmatig en comfortabel. Er is stromend koud water en elektriciteit. Douche en toilet gebruikt u van de camping. Er is wel een schone toiletemmer in het huisje aanwezig.

De kampeerbungalow is een tikje avontuurlijk, veel comfortabeler dan een tent en stukken toegankelijker dan een caravan. U treft uniform ingerichte vier- en zespersoons kampeer bungalows aan op meer dan veertig locaties in Nederland en daarbuiten.


Kamperen in een kampeerbungalow

De kampeerbungalow combineert de eenvoud van kamperen met de luxe van een bungalow. Het grootste deel van het huisje dient als woonruimte. De (slaap)bank zorgt overdag voor huiselijk zitcomfort. Het tuinmeubilair is zowel binnen als buiten te gebruiken. Er is een kachel om de kille uurtjes behaaglijk door te komen.


Waarmee kunt u het comfort van een kampeerbungalow vergelijken?

Een kampeerbungalow is uniek en daarom moeilijk vergelijkbaar met andere accommodatievormen. De kampeerbungalow combineert de eenvoud van kamperen met de luxe van een bungalow. Zie onze website voor uitgebreide informatie.

Kampeerbungalow met veranda
Enlarge
Kampeerbungalow met veranda
groen of beige dak
Enlarge
groen of beige dak


Wie zijn wij?

Lees meer bij wie zijn wij?

Slingerland Kampeerbungalows® verkoopt demontabele kampeerhuisjes, houten huisjes van vacuüm/druk geïmpregneerd hout met (meestal) een dak van zeildoek. De huisjes hebben een semi-permanent karakter en kunnen, indien nodig, opgeslagen worden of verplaatst worden naar een ander terrein.

De karakteristieke, zeshoekige kampeerbungalow (24 m² of 32 m²) wordt voornamelijk gebruikt als verhuuraccommodatie op campings. De kinderkampeerbungalow van 3 m², is speciaal ontworpen voor kinderen. Kampeerbungalows, groot en klein, worden door ons desgewenst volledig ingericht.

Het 'modulehuisje' is rechthoekig en wordt samengesteld uit standaard panelen die onderling inwisselbaar zijn. Iedereen kan als het ware zijn ideale vakantiehuisje zelf samenstellen. Er zijn veel keuze- en variatiemogelijkheden.

Evenementenruimten worden eveneens met het modulesysteem gebouwd. Alles natuurlijk demontabel en verplaatsbaar.

Waar vindt u de kampeerbungalow?

De meeste kampeerbungalows treft u aan op Nederlandse campings, maar ook in België en Frankrijk zijn ze te vinden. Op een groot aantal adressen zijn huisjes op dezelfde wijze ingericht. U kunt er dus van uitgaan dat de kampeerbungalow er overal hetzelfde comfort biedt.

Meer informatie

Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Kampeerbungalows.html"
Verhuur
Hulpmiddelen