Kampeerhuisje

Slingerland Kampeerhuisje

zeshoekig kampeerhuisje
kampeerhuisjes in het bos
Enlarge
kampeerhuisjes in het bos


Slingerland kampeerbungalows verkoopt bijzondere accommodaties voor luxe kamperen.

Het eerste kampeerhuisje ("kampeerbungalow") dateert uit 1996. Het is een vriendelijk ogend, zeshoekig, demontabel kampeerhuisje met een dak van oersterk, lichtdoorlatend zeildoek.

Dit zeshoekige kampeerhuisje biedt een uitgekiende balans tussen eenvoud en luxe, doordat het de eenvoud van kamperen met de luxe van een bungalow combineert. Het kampeerhuisje is ruim dankzij de zeshoekige vorm. Een zee van daglicht komt binnen via de licht doorlatende nok. De twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Het interieur is eenvoudig, maar gezellig, doelmatig en comfortabel.

De kampeerbungalow wordt in nog geen halve dag door twee man opgebouwd. Fundering is niet nodig. Het kampeerhuisje kan zo nodig na het kampeerseizoen zeer compact worden opgeslagen, maar zal in de meeste gevallen gewoon buiten overwinteren.

Op grondgebied waar permanente bebouwing niet is toegestaan, is het demontabele karakter van dit kampeerhuisje een uitkomst. Het montageteam is u graag van dienst.


Waarmee kunt u het comfort van een kampeerhuisje vergelijken?

Een kampeerhuisje van Slingerland is uniek en daarom moeilijk te vergelijken met andere accommodatievormen. Het is een tikje avontuurlijk, veel comfortabeler dan een tent en stukken toegankelijker dan een caravan. Luxe kamperen in vier- en zespersoons kampeerhuisjes op tientallen locaties in Nederland en daarbuiten.

Zie onze website voor uitgebreide informatie over deze unieke vorm van kamperen in een kampeerhuisje van Slingerland. In een houten tipi, houten iglo of houten tent kunt u terecht voor een avontuurlijke vakantie met kinderen.

Wij maken ook kampeerhuisjes naar wens. Bijvoorbeeld rechthoekige huisjes die u zelf kunt samenstellen. De oppervlakte van het kampeerhuisje, het aantal ramen en deuren, scheidingswanden, veranda, zijvleugel, u bepaalt zelf hoe uw kampeerhuisje er uit komt te zien.

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Naast de uitgebreide informatie op onze website kunt u vanzelfsprekend een afspraak met ons maken, wij zullen u graag informeren over al onze modellen kampeerhuisjes.


Meer informatie

kampeerhuisje: houten tent
Enlarge
kampeerhuisje: houten tent
kampeerhuisje: Houten tipi
Enlarge
kampeerhuisje: Houten tipi
kampeerhuisje: Paddenstoel
Enlarge
kampeerhuisje: Paddenstoel
kampeerhuisje: Houten iglo
Enlarge
kampeerhuisje: Houten iglo

Lees meer bij wie zijn wij?

Slingerland Kampeerbungalows®:

  • KOMO-keur vacuüm/druk geïmpregneerd hout.
  • Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Kampeerhuisje.html"
Verhuur
Hulpmiddelen
Persoonlijk