Luxe kamperen

luxe kamperen in een zeshoekig tenthuisje
luxe kamperen in een houten tent
luxe kamperen in een houten tipi
luxe kamperen in carrousel
luxe kamperen in tenthuisje in het bos
luxe kamperen in houten tipi
luxe kamperen in een houten iglo
Pleintje


Luxe kamperen in Nederland, België en Frankrijk

Luxe kamperen voor het hele gezin. De zeshoekige kampeerbungalow werd in 1996 ontwikkeld als accommodatie voor luxe kamperen. Op verspreide locaties in Nederland, Belgie en Frankrijk kunt u luxe kamperen in uniform ingerichte zeshoekige kampeerbungalows.

Kampeerbungalows zijn niet alleen functioneel, maar ook gezellig ingericht. In een kampeerbungalow zit alles wat u nodig heeft van de kachel tot en met het koffiemaatschepje en vaak ook een eigen toilet.

De accommodatie kan zo nodig na het kampeerseizoen zeer compact worden opgeslagen, maar zal in de meeste gevallen gewoon buiten overwinteren. De montageteams van Slingerland zijn u graag van dienst.

Al in 1995 heeft Slingerland campingaccommodaties voor luxe kamperen bedacht en sindsdien is het repertoire flink uitgebreid. Onze visie op luxe kamperen is: een tikje avontuurlijk, veel comfortabeler dan een tent en stukken toegankelijker dan een caravan. Unieke, natuurlijke kampeerhuisjes die het hele jaar kunnen blijven staan. Ze zijn moeilijk vergelijkbaar met andere accommodatievormen voor luxe kamperen.

Luxe kamperen voor kinderen

De mini-variant van de kampeerbungalow, slechts 3 m², is een verhuurwaardige, verplaatsbare speel- en slaapaccommodatie, speciaal voor de kleine campinggasten. 's Nachts een ruime slaapgelegenheid voor twee kinderen, overdag een knus speelhonk voor vier kinderen of meer. Met dit grappige huisje kunnen ook de kleinste campingbezoekers luxe kamperen! Ook van de houten tipi is een mini-variant. Maar liefst 7m² speelplezier voor kleine indiaantjes.

Wie zijn wij?

Slingerland Kampeerbungalows® verkoopt zelf ontworpen, campingaccommodaties voor luxe kamperen, vervaardigd van vacuüm/druk geïmpregneerd hout met (vaak) een dak van zeildoek.

Meer informatieSlingerland Kampeerbungalows®:

  • KOMO-keur vacuüm/druk geïmpregneerd hout.
  • Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Luxe_kamperen.html"
Verhuur
Hulpmiddelen
Persoonlijk