Bungalow om mee te nemen

Voeg eigenschappen van een aantal bestaande dingen bij elkaar en je hebt een nieuw product. Ze ontstaan veel noviteiten. Mooi voorbeeld is de combinatie van bungalow en kampeertent. Resultaat: een mobiele, houten kampeerbungalow als bouwpakket. Eigenlijk simpel, maar je moet er maar opkomen. Dat deden Jacques en Ineke Slingerland en ze doopten hun uitvinding: de Slingerland Kampeerbungalow.

Een exemplaar kost circa tienduizend gulden en bestaat uit zes wanddelen, enkele vloerdelen en lichtdoorlatend zeildoek dat als dak dient. Volgens de informatieforlder kunnen twee personen in drie uurtje werk van deze onderdelen een bungalow maken.

Afbreken gaat sneller, want binnen het uur staat het bouwpakket gedemonteerd op de aanhangwagen achter de auto. Een luifel, vlonder en scheidingswand (voor bijvoorbeeld aparte slaapkamer) zijn tegen meerprijs leverbaar. Het houten huisje is geschikt voor een gezin van vier tot vijf personen en eind deze maand is een kunststofvariant te koop.

Info: Slingerland Kampeerbungalows, Ouderkerk aan de Amstel, 020-4968500.


Bungalow om mee te nemen
Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Pers-Bungalow_om_mee_te_nemen.html"
Verhuur
algemeen
Hulpmiddelen