Bungalow voor kinderen

Van onze redactie Reiskrant

Het lijken wel kleine tuinhuisjes, de twee kinderbungalows die het 'Eiland van Maurik' sinds 15 april te huur heeft. Alleen is het dak van zeildoek en staat er geen tuingereedschap in het 1,70 meter hoge huisje.

De Gelderse camping, die aan een grote recreatieplas van de Nederrijn ligt, koos voor sfeervolle kindermeubeltjes in leuke knalkleuren. Standaard zijn de limoengroene zitkrukjes en het dito kindertafeltje met zilveren poot. Ook bestek en borden, kussentjes, opbergmeubeltjes, fleece plaids en een elektrisch kinderlampje worden standaard bij het 3 m2 grote bungalowtje geleverd.

's Avonds biedt het houten hutje aan maximaal twee kinderen slaapplaats. Geslapen wordt op twee rode slaapmatten die overdag tot een soort van zitbankje opgerold kunnen worden. Handig zijn de kunststof vloertegels. Er zitten mazen in zodat kruimels en omgevallen limonade door de vloer heen vallen op een tweede houten vloer. De minibungalow hoeft dus niet vaak gepoetst te worden. Daar zorgt de 4-sterrencamping zelf voor als het huis; voor nieuwe logeetjes in gereedheid worden gebracht.


Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Pers-Bungalow_voor_kinderen.html"
Verhuur
algemeen
Hulpmiddelen