Overdekte kampeerbeurs

Overdekte kampeerbeurs

De Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren (Drenthe) wordt de komende week — van woensdag 31 januari t/m dinsdag 6 februari a.s. — omgetoverd tot de grootste overdekte camping van Nederland, zo mag de kampeerbeurs Caravana inmiddels wel worden genoemd. Je ziet er een keur aan noviteiten op het gebied van caravans, tenten, campers en andere kampeermiddelen. Daarnaast is er een breed aanbod aan toeristische informatie uit binnen- en buitenland.

Voor de ware kampeerliefhebbers moet het een walhalla zijn: de caravans worden steeds lichter en luxer en datzelfde geldt ook voor de campers en kampeerfaciliteiten. Wat dat laatste betreft is de kampeerbungalow een opvallende nieuwe trend: het biedt de eenvoud van kamperen en de luxe van een bungalow, compleet met slaapkamertjes, een kachel, gewone lampen, een koelkast, keukeninventaris en stromend (koud) water. Deze zeshoekige romantische huisjes staan inmiddels op 25 Nederlandse campings, maar ook op enkele Belgische en Franse (informatie daarover op 020-4968500).

Caravana 2001 is de eerste drie dagen (woensdag 31 januari t/m vrijdag 2 februari) alsmede maandag 5 februari open van 14.00-22.00 uur, in het weekeinde en op de laatste dag (3, 4 en 6 februari) van 10.00-18.00 uur. Entree f 12,50, kinderen van 6 t/m 12 jaar f 5. Op de laatste dag van de beurs mogen 65+'ers naar binnen voor f 5.

Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Pers-Overdekte_kampeerbeurs.html"
Verhuur
algemeen
Hulpmiddelen