RECRON begroet drie nieuwe ERLA's

Recron begroet drie nieuwe Erla's

RECRON heeft per 1 januari van dit jaar drie bedrijven toegelaten tot de lijst van Erkend RECRON Leveranciers en Adviseurs (ERLA's). Het Bacteriologisch Controle Station bv (Katwijk), Slingerland Kampeerbungalows v.o.f. (Ouderkerk a/d Amstel) en F.O.A.G. bv (Giessen) kwamen door de ballotage en mogen zich nu als ERLA profileren.

RECRON erkent hiermee de kwaliteit van deze bedrijven en het nut van hun producten en dienstverlening voor recreatieondernemers. Het Bacteriologisch Controle Station (BCS) is actief als microbiologisch en chemisch laboratorium, monsternemer, als beoordelaar van kwaliteit en voedselveiligheid en als adviseur. Het BCS kan onder andere zwemwateranalyses uitvoeren volgens de Wet Hygiƫne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemge-legenheden (WHVBZ) en legionella-onderzoek verrichten. De systematiek die daarbij wordt gevolgd, heeft meerdere malen goedkeuring gekregen van het ministerie van VWS.

Slingerland Kampeerbungalows verkoopt en verhuurt demontabele kampeerhuisjes. Zelf noemt deze onderneming de huisjes 'een kruising tussen een tent en een bungalow'. RECRON-leden die reeds gebruik maken van dit product zijn bijzonder tevreden. Specifiek worden de klantvriendelijkheid, het meedenken met de opdrachtgever en het enthousiasme van de eigenaar van Slingerland als positieve kenmerken van dit bedrijf genoemd.

F.O.A.G. is een onafhankelijk horeca-advies- en projectmanagementbureau. F.O.A.G. ontwerpt, bestelt en levert complete horeca-installaties. Een groot voordeel hierbij is dat de adviseurs op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving. Recreatieondernemers met veelomvattende plannen hoeven zich hier dan niet zelf in te verdiepen. Bovendien kan het bureau bij vrijwel alle grote leveranciers korting op producten bedingen. F.O.A.G. is sinds 1995 professioneel lid van de wereldwijde consultant vereniging FCSI.

Ingenieursbureau Oranjewoud BV (Heerenveen) en Jirlumar BV (Tegelen) zijn per 1 januari geen ERLA meer.

Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Pers-RECRON_begroet_drie_nieuwe_ERLAs.html"
Verhuur
algemeen
Hulpmiddelen