Slingerland Kampeerbungalows komt met een flexibele lijn vakantiehuisjes

Slingerland, bekend van zeshoekige kampeerbungalows, presenteert op de Splashure, Sport & Recreatech 2003 een nieuwe lijn vakantiehuisjes waarbij de recreatieondernemer zelf z'n accommodatie kan samenstellen.

Binnen de marge van een modulesysteem is men vrij in het bepalen van de oppervlakte en indeling, het aantal ramen en deuren, de soort dakbedekking en de vorm van een eventuele veranda. Dit alles afhankelijk van de doelgroep die men voor ogen heeft. Het huisje later naar een andere plek verhuizen of de indeling wijzigen voor een andere doelgroep is geen probleem. Het modulesysteem is demontabel en eindeloos te variëren.

Is Slingerland dan afgestapt van de zeshoek? Absoluut niet. De zeshoekige kampeerbungalow is een uitermate aantrekkelijke gezinsaccommodatie. Waarom dan andere modellen toevoegen? Ten eerste heeft dat te maken met het kunnen uitbreiden van logies. Het aantal afgescheiden slaapkamers blijft in zeshoekige kampeerbungalows altijd beperkt tot hooguit twee. Genoeg voor familie of een klein vrienden clubje, maar te weinig voor grotere groepen. Met het nieuwe rechthoekige modulesysteem kun je slaapkamers aan alle zijden inpassen en weer makkelijk aan het woongedeelte teruggeven als dat op een gegeven moment beter uitkomt. Ten tweede past een zeshoek niet op elke kampeerplek. Vooral op natuurlijk terrein zijn bomen en struiken bepalend voor de afmeting van de verblijfsaccommodatie. Je kunt rekening houden met bestaande beplanting door bij het ontwerp van het huisje te variëren met lengte en breedte.

Alle modulehuisjes worden vervaardigd van vacuümdruk geïmpregneerd hout en kunnen desgewenst worden uitgevoerd met dubbel glas en vast dak. De dakbedekking kan bijvoorbeeld bestaan uit fijn gekorrelde panplaten. Die zijn licht van gewicht en hebben een natuurlijke uitstraling. Op de beurs toont Slingerland een modulehuisje als kampeeraccommodatie, met veranda, zijvleugel en dak van zeildoek.

Voor informatie: Slingerland Kampeerbungalows®, tel. 020 - 496 85 00, www.kampeerbungalows.nl. Standnummer: 346

Verhuur
algemeen
Hulpmiddelen