Tenthuisje

Zeshoekige, demontabele tenthuisjes
Enlarge
Zeshoekige, demontabele tenthuisjes

Onze demontabele tenthuisjes zijn in een halve dag opgebouwd. Fundering is niet nodig! Een tenthuisje kan gewoon buiten overwinteren, maar ook na het kampeerseizoen compact opgeslagen worden.

Oertent als tenthuisje
Enlarge
Oertent als tenthuisje

Zeshoekig tenthuisje: kampeerbungalow

Dit vriendelijk ogende, zeshoekige tenthuisje wordt Kampeerbungalow genoemd. Het tenthuisje is door haar vorm niet alleen een karakteristiek, maar ook flexibel. Door de vorm kan het voor vele doeleinden ingezet worden. Slingerland tenthuisjes zijn super-demontabel en eindeloos flexibel toepasbaar. Ze zijn schakelbaar, veranderbaar, verplaatsbaar en uitstekend verhuurbaar. Vakantieplezier in een tenthuisje met zee van licht en ruimte. Comfortabel in te richten tot vier- of zespersoons gezinsaccommodatie. Het zeshoekige tenthuisje is een tikje avontuurlijk, veel comfortabeler dan een tent en stukken toegankelijker dan een caravan. Met kleine aanpassingen wordt een kampeerbungalow rolstoelvriendelijk gemaakt en zelfs toegankelijk voor het in- en uitrijden van een aangepast bed. Door aaneen schakelen van meerdere tenthuisjes kan een grote ruimte gecreëerd worden. Luxe kamperen voor gezinnen en groepen.

Zeshoekig mini tenthuisje: kinderkampeerbungalow

Tenthuis als recreatieruimte
Enlarge
Tenthuis als recreatieruimte


Kinder tenthuisje
Enlarge
Kinder tenthuisje


De mini-variant van de kampeerbungalow is een tenthuisje van slechts 3 m². De kinderkampeerbungalow: een verhuurwaardige, verplaatsbare speel- en slaapaccommodatie, speciaal voor de kleine campinggasten. 's Nachts een ruime slaapgelegenheid voor twee kinderen, overdag een knus speelhonk voor vier kinderen of meer. Met dit grappige tenthuisje hebben pappa's en mamma's geen kind meer aan de kinderen!

Rechthoekig tenthuisje: modulehuisje

Stel zelf uw ideale tenthuisje samen met behulp van verwisselbare standaardelementen. De wanden van deze tenthuisjes zijn onderling inwisselbaar, zodat de opstelling van panelen (en dus plaats van ramen en deuren) in de loop van jaren steeds gewijzigd kan worden. Een rechthoekig tenthuisje is weliswaar minder snel te monteren en demonteren dan een kampeerbungalow, maar biedt eindeloos veel meer variatiemogelijkheden.


Maxi tenthuis: recreatieruimte/groepsruimte

Demontabel tenthuisje met veranda langszij
Enlarge
Demontabel tenthuisje met veranda langszij
Demontabel tenthuisje met luifel
Enlarge
Demontabel tenthuisje met luifel
Demontabel tenthuisje in Castricum aan Zee
Enlarge
Demontabel tenthuisje in Castricum aan Zee

Een maxi tenthuis van honderden vierkante meters wordt samengesteld uit het modulesysteem. Semi-permanente ruimte in luttele tijd bij u opgebouwd. Aantal ramen, deuren en scheidingswanden naar keuze. De wanden en scheidingswanden zijn onderling inwisselbaar, wat grote vrijheid geeft in het hergroeperen van raam- en deurpanelen. U maakt hiermee een groepsruimte of recreatieruimte met oppervlakte naar keuze.

Indianen tenthuis: houten tipi

De tipi is nauwelijks een tenthuisje te noemen, aangezien hij van onder tot boven is opgetrokken uit hout. De buitenbekleding is echter van zeildoek. Toch is de houten tipi zonder ondergrondse fundering in 1 dag te plaatsen en, indien noodzakelijk, te verhuizen naar een andere locatie. Het vloeroppervlak is 32 m², de hoogte ruim 6 meter. Door schakelen en/of inpassen van meerdere deurportalen kunnen speelse objecten ontstaan.

Luxe tenthuis: houten tent

De houten tent is, net als de houten tipi, van binnen geheel van hout, dus ook het dak! Een majestueus tenthuis met 2 aparte slaapkamers en een sanitaire ruimte. Met dit model zijn variaties mogelijk.


houten tipi's als tenthuisjes
Enlarge
houten tipi's als tenthuisjes
Demontabel tenthuisje met veranda voorzijde
Enlarge
Demontabel tenthuisje met veranda voorzijde
Demontabel tenthuisje met veranda en zijvleugel
Enlarge
Demontabel tenthuisje met veranda en zijvleugel
Tenthuisje Zeeland
Enlarge
Tenthuisje Zeeland
Lees meer bij wie zijn wij?

Slingerland Kampeerbungalows®:

  • KOMO-keur vacuüm/druk geïmpregneerd hout.
  • Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Tenthuisje.html"
Verhuur
Hulpmiddelen
Persoonlijk