Toepassingen

kampeerbungalows geschakeld
Enlarge
kampeerbungalows geschakeld
Een luifel geeft meer comfort en leefruimte
Enlarge
Een luifel geeft meer comfort en leefruimte


Gezinsaccommodatie voor luxe kamperen

De kampeerbungalow is in de eerste plaats ontwikkeld om luxe kamperen voor het jonge gezin mogelijk te maken. Bijna altijd worden deze houten vakantiehuisjes voor dit doel aangekocht. Kampeerbungalows kunnen in de beleving gezien worden als een 'tenthuisje' of 'houten tent', oftewel: een kruising tussen een tent en een bungalow.

Andere toepassingen

Op een tentenveld kan de kampeerbungalow fungeren als droge, centrale ruimte, waar kampeerders op comfortabele banken of stoelen kunnen lezen, koffiedrinken of een spelletje met de kinderen kunnen doen. Menig kampeerveld heeft hierdoor z'n attractiviteit verhoogd.

Een winkeltje, kiosk of creche. noem maar op. Een kampeerbungalow helpt u op een eenvoudige manier aan een extra overkapte ruimte.

Schakelen tot grotere ruimte

Indien de standaardmaten te klein zijn voor het doel dat u voor ogen heeft, kunt u overwegen meerdere huisjes te schakelen. Hiermee kunnen grote, speelse ruimtes gecreëerd worden. Met behulp van scheidingswanden maakt u elke gewenste indeling. Voor recreatieruimtes, groter dan 100 m², kunt u ook onze recreatieruimtes in overweging nemen.

Een bungalow als bouwpakket

De korte (de)montagetijd maakt het mogelijk de kampeerbungalow te verhuizen naar een andere plek.

De kampeerbungalow is onderhoudsarm

Het dak is van oersterk zeildoek (vrachtwagenzeil). Het hout is geïmpregneerd (KOMO-keur). Onderhoud bestaat uit het wassen van het dakzeil met water en het vijfjaarlijks oliën van het hout om verschraling tegen te gaan.

Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Toepassingen.html"
Verhuur
Hulpmiddelen