Vakantie in Nederland

Op vakantie in Nederland in een kampeerbungalow

Overweegt u uw vakantie in Nederland op een camping door te brengen, maar vindt u een tent te veel behelpen?

Voor wie graag dichtbij huis blijft, maar toch een confortabele accommodatie zoekt, heeft Slingerland Kampeerbungalows een prima alternatief: de kampeerbungalow voor luxe kamperen. De kampeerbungalow is uitstekend geschikt voor mensen die graag hun vakantie in Nederland doorbrengen.

Vakantie in Nederland? Met Slingerland Kampeerbungalows bent u verzekerd van de juiste balans tussen eenvoud en luxe
Enlarge
Vakantie in Nederland? Met Slingerland Kampeerbungalows bent u verzekerd van de juiste balans tussen eenvoud en luxe

Een populaire bestemming voor een vakantie in Nederland is een camping. Toch is er een grote groep vakantiegangers die campings liever mijden, omdat zij in hun vakantie liever genieten van de luxe van een hotel of bungalowpark. Deze accommodatievormen zijn dan wel luxueus, maar vaak missen vaak de gezelligheid en het contact met de natuur zoals bij kamperen. De kampeerbungalow is een accommodatie die de luxe van een bungalow combineert met de eenvoud van kamperen: balans tussen eenvoud en luxe. Iedereen die zijn vakantie in Nederland viert, kan overwegen de vakantie in een kampeerbungalow door te brengen, want de huisjes staan al op meer dan 40 locaties, verspreid over heel Nederland. Luxe kamperen voor het hele gezin.

De kampeerbungalow

Het kampeerhuisje is ruim, licht en huiselijk. Dankzij de zeshoekige vorm biedt het een grote en gezellige leefruimte. De twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Het interieur is eenvoudig, maar gezellig, doelmatig en comfortabel. Er is stromend koud water en elektriciteit. Douche en toilet gebruikt u van de camping. Er is wel een schone toiletemmer in het huisje aanwezig.

In een vierpersoons kampeerbungalow slapen de kinderen in een stapelbed, de volwassenen op een slaapbank. Een zespersoons kampeerbungalow heeft eveneens een stapelbed en een slaapbank, maar ook een tweepersoons bed. De slaapkamertjes zijn door houten scheidingswanden afgeschermd van de woonruimte.

Een kampeerbungalow is een prima product voor een vakantie in Nederland (en daarbuiten). De kampeerbungalow combineert de eenvoud van kamperen met de luxe van een bungalow.

Lees meer bij wie zijn wij?

Slingerland Kampeerbungalows®:

  • KOMO-keur vacuüm/druk geïmpregneerd hout.
  • Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Vakantie_in_Nederland.html"
Verhuur
Hulpmiddelen
Persoonlijk