Vakantie met kinderen

Gaat u op vakantie met kinderen? Speciaal voor kinderen ontwikkelde Slingerland een mini-kampeerbungalow. Een zeshoekig houten huisje met een dak van zeildoek, vloeroppervlak 3 m². Zo wordt een vakantie met kinderen een echt avontuur!

Op vakantie met kinderen: huur een kinderkampeerbungalow!

Kinderkampeerbungalow

Enkele campings die willen dat een vakantie met kinderen een topvakantie wordt, verhuren deze grappige kinderkampeerhuisjes. De campinghouder zet de kinderaccommodatie bij het 'grote' vakantiehuis. Papa en mama houden zo een oogje in het zeil, terwijl de kinderen 'alleen op vakantie' zijn. Zelfs bij druilerig weer kunnen de kinderen zich prima vermaken. Pappa's en mamma's hebben in hun vakantie geen kind aan de kinderen.

In dit leuke kindervakantiehuisje, dat een doorsnede van ruimt 2 meter heeft, kunnen vier of meer kinderen overdag spelen. 's Nachts slapen ze er met z'n tweetjes of drietjes. Er is elektrische verlichting binnen, maar durven de kinderen desondanks niet echt 'alleen op vakantie', dan kan gerust 's nachts een volwassene naast de kinderen kruipen. Gun uw kinderen een onvergetelijke vakantie met een eigen kindervakantiehuisje!

woongedeelte 6-persoons kampeerbungalow
Enlarge
woongedeelte 6-persoons kampeerbungalow

De grote variant, de kampeerbungalow als gezinsaccommodatie is van zichzelf al heel geschikt voor een kampeer vakantie met kinderen. Het is 'kamperen' met een knipoog, want een kampeerbungalow is zo compleet ingericht dat u met een gerust hart de allerkleinste kinderen op vakantie mee kunt nemen. Een kampeerbungalow biedt een zee van ruimte, zodat uw kroost zich bij slecht weer binnen volop kan vermaken.

Het interieur van dit bijzondere vakantie verblijf is eenvoudig maar functioneel, kleurrijk en gezellig. Het spreekt kinderen direct aan. Het eerste wat de kleintjes doen zodra ze de kampeerbungalow binnenkomen is klimmen op het mooie houten stapelbed. Dan steken ze hun koppies boven de houten scheidingswand en zwaaien lachend naar pappa en mamma. Niets staat een vakantie met kinderen in de weg als u kiest voor deze gerieflijke kampeerbungalow. Staat er dan nog een kinderkampeerbungalow klaar, dan kan de vakantie echt niet meer stuk.

houten tipi

Wilt u uzelf en uw kinderen een extra avontuurlijke vakantie bezorgen, huur dan een houten tipi (ook wel wigwam genoemd). Een tipi kan beschouwd worden als een houten indianentent, waarin ca. 5 personen luxe kunnen kamperen. De tipi's zijn geheel uit hout opgetrokken en hebben een spannende vliering waar 2 volwassenen of 3 kinderen kunnen slapen. De kinderen kunnen er ook heerlijk spelen en houden vanuit hun 'uitkijktoren' pappa en mamma goed in het vizier.

Houten tipi
kindertipi
kindertipi

Houten kindertipi

Nieuw in 2008 is de mini-variant van de tipi met een vloeroppervlak van 7,5 m² en 2,75 cm hoog. Een kindertipi is niet alleen verschrikkelijk leuk om in te spelen, maar ook nog eens decoratief!Meer informatie

Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Vakantie_met_kinderen.html"
Verhuur
Hulpmiddelen
Persoonlijk