Vakantiehuisje kopen

Een vakantiehuisje kopen is haalbaar voor bijna iedereen

Flexibel vakantiehuisje kopen? modulehuisje
Houten tent

Wellicht droomt u er al jaren van een vakantiehuisje te kopen, een eigen domein om aan de allerdaagse drukte te kunnen ontsnappen. Misschien denkt u dat het altijd bij een droom zal blijven.

Toch is het kopen van een vakantiehuisje wellicht ook voor u weggelegd !


Een demontabel en flexibel vakantiehuisje van hout kopen

Bij Slingerland Kampeerbungalows kunt u een flexibel houten vakantiehuisje kopen, een systeembouw vakantiehuisje op maat én op de groei. U kunt als start een klein vakantiehuisje kopen, het simpel houden en het later uitbreiden tot het gewenste formaat. U stelt het zelf samen uit een aantal standaard panelen die later om te wisselen of uit te breiden zijn. U kiest zelf de oppervlakte, het aantal ramen en deuren, scheidingswanden, veranda, vliering enzovoort. U creëert een huisje naar uw (voorlopige) wens.

vakantiehuisje kopen? kampeerbungalow met veranda
vakantiehuisje kopen? Houten tipi

Voorbeeld: u wilt een vakantiehuisje kopen voor een bepaalde plek, misschien op een camping in Nederland. U start met een klein houten vakantiehuisje van nog geen 20 vierkante meter. Stel dat de plek u na verloop van tijd niet meer bevalt. Een nieuw vakantiehuisje kopen? Hoeft niet: u kunt het huisje gewoon (laten) verhuizen naar een andere plek in Nederland (of daarbuiten). De panelen van een Slingerland-huisje zijn te herschikken, waardoor een andere indeling met dezelfde panelen mogelijk is. U kunt ook een nieuw deel voor het vakantiehuisje kopen en dat aan het oorspronkelijke huisje aanbouwen. Hoeft het vakantiehuisje niet demontabel te zijn? Dan kunt u kiezen voor een vast dak met keuze uit verschillende soorten dakbedekking.

Informeert u bij Slingerland Kampeerbungalows naar de mogelijkheden. Een vakantiehuisje kopen ligt ook binnen uw bereik!


Lees meer bij wie zijn wij?

Slingerland Kampeerbungalows®:

  • KOMO-keur vacuüm/druk geïmpregneerd hout.
  • Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Vakantiehuisje_kopen.html"
Verhuur
Hulpmiddelen
Persoonlijk