Zomerhuisje

Zeshoekig, demontabel zomerhuisje
Enlarge
Zeshoekig, demontabel zomerhuisje
Demontabel zomerhuisje
Enlarge
Demontabel zomerhuisje
Zomerhuisje: Houten tipi
Enlarge
Zomerhuisje: Houten tipi
12-hoekig zomerhuisje: Paddenstoel
Enlarge
12-hoekig zomerhuisje: Paddenstoel
zomerhuisje in het bos
Enlarge
zomerhuisje in het bos

Voor een houten zomerhuisje kunt u terecht bij Slingerland Kampeerbungalows®, gespecialiseerd in demontabele zomerhuisjes voor luxe kamperen. U kunt uw huisje jaren achtereen op dezelfde plek laten staan, maar ook opslaan of verhuizen. Het eerste demontabele zomerhuisje de kampeerbungalow, die nog steeds een bestseller is. Later werd een modulesysteem ontwikkeld, waarmee ieder z'n eigen zomerhuisje kan samenstellen: het modulehuisje. Het volgende model dat Slingerland ontwikkelde is een houten tipi. Hierna ging de ontwikkeling in een stroomversnelling en ontwikkelde Slingerland telkens weer nieuwe modellen

Demontabel zomerhuisje

Alle demontabele zomerhuisjes van Slingerland hebben een dak van zeildoek. Zo'n dak is makkelijk op te vouwen als het zomerhuisje opgeslagen moet worden of verhuisd naar een andere locatie. Het zomerhuisje is feitelijk een tenthuisje voor luxe kamperen. Op een aantal campings moeten alle accommodatievormen: caravans, tenten en zomerhuisjes 's winters van het terrein verwijderd zijn. De zeshoekige kampeerbungalow is dan de beste keuze. Dit huisje is in een uur afgebroken.

De kampeerbungalow: balans tussen eenvoud en luxe.

U treft uniform ingerichte vier- en zespersoons kampeerbungalows aan op locaties in Nederland, België en Frankrijk. De huurprijzen verschillen per camping. De kampeerbungalow combineert de eenvoud van kamperen met de luxe van een bungalow. Het huisje is ruim, licht en huiselijk. Dankzij de zeshoekige vorm biedt het een grote en gezellige leefruimte. De twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Het interieur is eenvoudig, maar gezellig, doelmatig en comfortabel. De kampeerbungalow is een tikje avontuurlijk, veel comfortabeler dan een tent en stukken toegankelijker dan een caravan.

Houten tipi

De indianentent, de houten tipi, is een bijzonder product dat hoge ogen scoort bij kinderen. De tipi is eerder een zomerhuis dan een zomerhuisje met haar 6,5 meter hoogte. Binnen maakt een vliering deze behuizing tot een spannende vakantieaccommodatie, die tot de verbeelding spreekt.
Lees meer bij wie zijn wij?

Slingerland Kampeerbungalows®:

  • KOMO-keur vacuüm/druk geïmpregneerd hout.
  • Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.


Zie ook

Afkomstig van de website van Slingerland Kampeerbungalows. "http://www.kampeerbungalows.nl/Zomerhuisje.html"
Verhuur
Hulpmiddelen
Persoonlijk